Dit zou wel eens hét seksspeeltje van 2018 kunnen zijn…

Ben jij al bijgekomen van alle feestdagen? Mooi! Want een nieuw jaar betekent nieuwe kansen! Hoog tijd om aan je goede voornemens (in de slaapkamer natuurlijk) te werken.  En laten wij hier nu net de perfecte tool voor hebben gevonden. Namelijk een nieuw erotische speeltje wat begin 2018 op de markt komt. Het zou best kunnen dat je al ervaring hebt met een eerdere versie van deze toy… Maar deze is dubbel zo fijn, want… Je kunt deze uitgebreide editie samen gebruiken met je partner! Lees dus snel verder.

seksspeeltje


Heb jij De Satisfyer Pro nog niet in je nachtkastje liggen? Dan heb jij het afgelopen jaar echt iets gemist. Dit speeltje is niet voor niets een van de meest gekochte seksspeeltjes in 2017. De toy stimuleert je clitoris door middel van pulserende luchtdrukgolven. Het speeltje is voorzien van een zacht, siliconen monje die de clitoris omhult en je clit zachtjes naar binnen zuigt. Het gevoel wat hiermee veroorzaakt wordt staat gelijk aan een goede befbeurt. Het speeltje kent maar liefst 11 standjes: voor ieder wat wils dus! Je kunt simpel switchen van standje naar standje met fijne drukknopjes op het handvat. Overtuigd? Dan vind je het speeltje wat binnenkort op de markt komt waarschijnlijk nóg interessanter!


Satisfyer Pro 4 Couples
Deze innovatieve vibrator genereert net zoals de eerste versie luchtdruk stimulatie. De golvende luchtdruk zorgt voor een unieke beleving van intens genot. Ook de Satisfyer Pro 4 Couples bevat een klein siliconen mondje dat precies om je clit past. Maar… Deze editie van de toy stimuleert je niet alleen clitoraal, maar ook vaginaal! Het bestaat namelijk niet uit één, maar twee gedeeltes. Het andere, ‘‘nieuwe’ gedeelte  breng je vaginaal in en vibreert. Dit gedeelte is echter zo smal, dat je partner ook bij je naar binnen kan. Terwijl hij je penetreert geniet hij ook van de trillingen die het speeltje genereert. Een absolute must have gadget voor koppels dus!

seksspeeltje

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.