Ongeschreven regels voor de eerste keer

Eerste keer

Het eerste moment dat er geflirt wordt, de eerste ontmoeting, het eerste afspraakje en de eerste kus… Voor alle bijzondere momenten krijg je maar één kans om een eerste indruk te maken. Daarom zijn er bepaalde ongeschreven regels ontstaan die ons richtlijnen biedt voor het beginstadium van elk nieuw liefdesverhaal. Zo ook voor de eerste keer dat we het bed delen met een nieuwe vlam. Dit zijn de ultieme to do’s and not to do’s op een rijtje.

Ten eerste is het natuurlijk belangrijk dat je volledig achter je keuze staat. Of je nu een onenightstand aan de haak hebt geslagen, talloze dates achter de rug hebt of de persoon in kwestie al jarenlang kent… Of het nu uit lust, uit liefde of een beetje van beiden is… En of het nu een spontane, geplande of complete verrassing is… Zolang je het écht wil zit het goed. Van een beetje man kun je verwachten dat discretie hoog in het vaandel staat. Evenals wederzijds respect en hygiëne.

Over hygiëne gesproken… Alles wat je uit de kast trekt (of in dit geval het laatje) om gezond te blijven noem je persoonlijke hygiëne. Nu bieden condooms natuurlijk een tikkeltje meer: het voorkomen van soa’s.

Elke eerste keer is een kwestie van uitproberen en aftasten, dus communiceer. Of je nu bodylanguage gebruikt of directe woordenschat… Aangezien het de eerste keer is zal hij het op prijs stellen dat je hem een beetje stuurt. En andersom natuurlijk ook. Laat elkaar merken wat jullie wel of juist niet als fijn ervaren. Vooral als hij iets doet wat je absoluut niet prettig vind. Je moet niet alleen achter de keuze staan om überhaupt met hem het bed in te duiken, maar ook om bepaalde seksuele handelingen uit te oefenen.

Tot slot: geniet! Zweten, vaginale scheetjes, rare gezichtsuitdrukkingen, gegrom of juist hoge kreten: het hoort er allemaal bij. Laat jezelf gaan!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.