5 december special: De zak (en dan niet van Sinterklaas)

 

‘T heerlijk avondje is aangekomen. En nu zouden we je natuurlijk wat last minute sexy cadeau-tips kunnen geven. Maar gezien de verjaardag van Sinterklaas een echt kinderfeest is, geven we je liever een tip voor na het snoepen, uitpakken van cadeautjes, voorlezen van tenenkrommende gedichten en wroeten in smerige surprises!

Zoals de titel al verklapt: het gaat hier niet om de zak van Sinterklaas. Wel om de (peper)noten én de zak van je partner! Natuurlijk is zijn penis, met name zijn eikel, uiterst gevoelig. Vaak lijkt het er dan ook op dat hij hier zo veel en zo vaak mogelijk aangeraakt wil worden. Maar rondom zijn geslachtsdeel bevinden zich ook erogene zones, waaronder de ballen! Een van de bekendste manieren om zijn ballen te verwennen is ‘teabagging’. Dit fenomeen staat letterlijk voor: zijn ballen in je mond dippen. Met andere woorden sabbel je dus zachtjes aan zijn ballen. Voor de nodige variatie kun je je tong natuurlijk ook langzaam langs zijn ballen laten glijden. Of je tong van zijn ballen naar zijn eikel omhoog werken. Rondjes draaien met je tong is ook een optie!

 

Je kunt zijn ballen natuurlijk ook zachtjes masseren. Met de nadruk op zachtjes: zijn ballen zijn enorm gevoelig! Je moet dus, met welke handeling dan ook, voorzichtig te werk gaan. Voor een extra sensueel gevoel kun je massageolie of (eetbaar) glijmiddel gebruiken. Wrijf deze eerst even warm tussen je handen en smeer het goedje dan zachtjes over zijn ballen. Neem in iedere hand een bal, zet je handpalm tegen een bal en sluit je hand zachtjes en open hem weer.

Het perineum, het plekje tussen zijn anus en ballen, is héél gevoelig. Een goede reden om extra aandacht aan deze spot te besteden dus. Maak dit plekje bijvoorbeeld nat met je tong en masseer die vervolgens met een draaiende beweging met een vinger. Vervolgens glij je met je tong van onder zijn ballen, tussen zijn ballen door omhoog tot je zijn eikel bereikt. Succes gegarandeerd!

Knijp, kietel, lik, zuig, speel en tease, maar wel met mate! De plekjes rondom zijn penis zijn enorm gevoelig, dus be careful! Let sowieso op zijn reactie om te kijken of hij het fijn vindt.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.