5 funny weetjes over Doggy-Style

doggy-style

Doggy-style, het favo standje van véél mannen. Het uitzicht zal vast een van de redenen zijn. Ben jij een fan? Hoog tijd om er meer over te weten…

De ideale manier om je G-spot te stimuleren
Doggy-style is perfect voor een diepe penetratie. Dit standje is dus heerlijk voor vrouwen die ervan houden als hij diep in je komt. De handleiding voor kamasutra bevestigt het en ook onderzoeken wijzen uit: dit is hét standje die de meeste kans biedt om de G-spot te vinden. Bovendien heeft hij zijn handen vrij om ook je clitoris te stimuleren.

Veel nummers verwijzen naar dit standje
Maar liefst 1600 liedjes gaan (onder andere) over doggy-style, aldus Genius. Een aantal bekende nummers: ‘P.I.M.P.’ van 50 Cent, ‘The Bad Touch’ van Bloodhound Gang en ‘Back That Thing Up’ van Justin Moore.

Het bestaat al eeuwen
Je denkt dat Snoop Dogg de eerste was die in 1992 naar dit standje verwees? Fout. Het mag dan al een van de populairste standjes zijn tegenwoordig, het seksstandje gaat al eeuwen mee. De oude Grieken en Romeinen maakten al kunstwerken over deze sekspositie en ze schreven er zelfs boeken over. En volgens Romeins filosoof Lucretius was doggy-style hét standje om zwanger te worden – al is er (uiteraard) nooit wetenschappelijk bewijs gevonden dat die theorie ook echt klopt.

Niet alleen voor honden
Het mag dan doggy-style heten, er zijn heel wat dieren die fan zijn van dit standje… paarden, kamelen, giraffen en olifanten. Ook walvissen, dolfijnen en spinnen proberen dit standje uit. En zelfs chimpansees zijn voorstanders.

Meerdere variaties mogelijk
Doggy-style is niet de enige manier om seks van achteren te hebben. Zo bieden verschillende yoga-standjes dit ook aan, zoals de Downward dog. Ben je een fan van doggy-style, maar wil je graag wat variatie? Leg dan een kussen (of twee) onder je buik of ga recht staan en leun voorover op een stoel.

Bron: Cosmopolitan
Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed