8 tips voor een zorgeloze onenightstand

tips zorgeloze onenightstand

Een onenightstand, yes please! Maarrr het kan ook awkward worden… Voorkom ongemakkelijke situaties met deze 8 tips:

#1 We zijn oud genoeg om het te weten, maar gebruik altijd een condoom… Better safe than sorry.

#2 Maak duidelijke afspraken. Weet je meteen dat het bij één nachtje zal blijven, wees daar dan eerlijk over. Omgekeerd geldt dit ook, als hij duidelijk maakt dat het voor hem een onenighter is, moet je dat respecteren. Voorkom een heartbreak door hem na afloop absoluut niet te gaan stalken. Wil je toch meer na deze wilde nacht? Zeg dit eerlijk tegen hem, maar doe niet moeilijk als hij dit niet ziet zitten.

#3 Be aware: een onenightstand vraagt heel wat vertrouwen. Twijfel je of de man met wie je naar huis gaat wel oke is, doe het dan niet! Laat je vriendinnen weten waar je bent, just to be sure.

#4 Vermijd onenightstands met je baas, buurman of die goede vriend. Niets is erger dan hem telkens weer tegen het lijf te lopen, terwijl het eenmalig was.

#5 Geef hem niet ongevraagd je nummer, vraag ook niet naar zijn nummer en voeg hem niet toe op social media. Onenightstand, het woord spreekt voor zich, toch?

#6 Verwacht geen actie down under als je zelf niet bereid bent met je hoofd onder de dekens te kruipen. Het is tenslotte geven en nemen 😉

#7 Oops de naam van je onenightstand vergeten? Don’t even mention it. Negen van de tien keer weet hij jouw naam ook niet meer.

#8 Ga er absoluut niet vanuit dat je mag blijven logeren. Tijdens een onenightstand is een logeerpartijtje en op het gemakje ontbijten niet vanzelfsprekend. Voel aan wanneer je niet langer welkom bent. Verzin van te voren een exit-strategie en zeg hem nonchalant gedag, zonder een afscheidskus!

Beeld: Pinterest 

 

No Comments Yet

Comments are closed