Attention: Zó bevredig je haar oraal

zo bevredig je haar oraal

Do we need to say more… Gebruik deze tips om een oral expert te worden! 

Take it slow. Oftewel begin traag. Geil haar eerst een beetje op door haar dijen te kussen en een beetje te teasen. Voor mannen werkt het juist om tijdens orale seks het tempo na een tijdje te verhogen en zo tot een hoogtepunt te komen. Voor vrouwen ligt dat iets anders. Ze komen vaak gemakkelijker klaar als ze langer hetzelfde ritme aanhouden. Probeer dit moment dus vast te houden. Wil je haar een super intens orgasme bezorgen? Stop dan net voor het moment suprême en begin dan weer opnieuw…

Mix it up. Vrouwen houden ervan als je veel aandacht besteedt aan de clitoris, maar pas op want als je je te veel focust op één plek, kan het al snel pijnlijk worden. Gebruik je tong en varieer door je tong vlak en puntig te maken. De clitoris heeft 8.000 zenuwuiteinden en je kan ze allemaal stimuleren. Let’s go!

Keep it simple. En skip de pornotrucjes. Probeer je tong in kleine cirkels rond haar clitoris te bewegen, met de klok mee en tegen de klok in. Je zal dan zeker het juiste plekje vinden.

Don’t forget the fingers. Veel vrouwen genieten ervan wanneer je zachtjes een of twee vingers in hun vagina beweegt terwijl je haar clitoris likt. Daar kun je natuurlijk ook sexspeeltjes bij gebruiken. Double pleasure.

The other way around. Veel vrouwen genieten meer van voorspel op hun buik, vooral tijdens het vingeren. Maar ook oraal is dit een go. Begin met een onschuldige massage, kus en lik haar rug en kruip langzaam dichter naar de magic spot. Wil je nog een stapje verder? Geef haar billen en anus ook de nodige aandacht.

Key to success. Communiceer! Verbaal of non-verbaal. Hierdoor weet jij precies wat ze lekker vindt… en is the right spot zo gevonden.

Bron: YourTango
Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed