De kunst van het masturberen

Er is niemand op de wereld die jouw lichaam beter kent dan jijzelf. Dat is een legitieme reden om jezelf af en toe eens flink te verwennen. Of je nu even helemaal zen wil worden, je libido wel een boost kan gebruiken of je gewoon toe bent aan een momentje voor jezelf… Met deze tips wordt je orgasme nóg intenser:

1. Kies het juiste moment om jezelf te verwennen. Het moet namelijk jouw moment worden waarin je niet gestoord wordt. Creëer een voor jou veilige ruimte door bijvoorbeeld kaarsjes aan te steken, een muziekje op te zetten of je bad vol te laten lopen. Of trek bijvoorbeeld lingerie aan waarin jij je sexy voelt. Normaal gesproken doe je dit voor je (seks)partner, maar je houdt toch ook van jezelf? Jij verdient het uiteraard ook om jezelf sexy te voelen, gewoon voor jezelf!

2. Sla het voorspel niet over. Masturbatie is niet bedoelt om even snel de druk van de ketel te halen. Je bedrijft als het ware de liefde met jezelf, je kunt er dus zoveel meer van maken. Van tevoren al bezig zijn met ‘jouw momentje’ en te fantaseren over wat jou opwindt, maakt jouw orgasme tig keer zo intens.

3. Al ben je al op de hoogte van je gevoeligste plekjes, je kan nooit teveel ontdekken. Streel jezelf, masseer jezelf en verdiep je als het ware in je eigen vagina. Sta open voor een nieuw gevoel en bepaal voor jezelf wat jij prettig vindt. Focus je ook op andere spots dan (rondom) je vagina voor ultiem genot.

4. Experimenteer niet alleen met gevoelige plekjes, maar ook met hulpmiddelen. Gebruik jij al jarenlang hetzelfde speeltje? Voeg een extra dimensie toe door middel van een nieuwe vibrator, een huishoudelijke tool of misschien wel de douchekop. Probeer deze op verschillende manieren en diverse posities uit, om erachter te komen wat voor jou of niet werkt.

5. Wissel af. Of je nu van houding veranderd of van ruimte, van speeltje of van ritme. Van beweging of van het plekje wat je stimuleert. Afwisseling kan voor extra tintelingen zorgen.

6. Hoezo is fantaseren alleen voor mannen? Altijd al nieuwsgierig geweest naar hoe je sportinstructeur tussen de lakens is? Laat je fantasie de vrije loop. Ben je niet zo visueel ingesteld, maar waardeer je wel een knappe man of misschien wel vrouw op je netvlies? Zet dan een erotische film op. Dit is jouw privémoment, dus neem het ervan!

7. Als je jouw G-spot nog niet hebt ontdekt, probeer het dan. Als je gevoelig bent voor stimulatie van de G-spot, gaat er namelijk een nieuwe wereld voor je open. Door deze ‘hotspot’ op de juiste manier te prikkelen, kun je van een verrassend orgasme genieten.

8. Glijmiddel wordt voornamelijk gebruikt tijdens penetratie. Maar tijdens het masturberen kan glijmiddel ook heel fijn zijn. Je vagina wordt een stuk soepeler, gladder en natter. Natheid komt vanuit de binnenkant van je vagina, dus het is helemaal geen gek idee om wat extra hulp te gebruiken.

9. Stel je orgasme uit… Want zeg nou eerlijk, hoe langer je op iets moet wachten, hoe fijner het is als het er dan eindelijk is, toch? Dat geldt ook voor een orgasme. Wanneer je jouw hoogtepunt bijna bereikt, stop dan eventjes… Je kunt natuurlijk zelf bepalen hoe vaak je jouw orgasme uitstelt. Succes gegarandeerd!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.