Hello slow sex Sunday

slow sex sunday

Moe, brak en geen zin in ingewikkelde standjes? We hebben er allemaal weleens last van. Gelukkig zijn er genoeg standjes voor lekkere slow sex en hebben we er 5 voor deze brakke zondag verzameld! Dus in plaats van de hele dag voor de tv te hangen… Go for lazy sex!

Standje #1 Spooning

Lepeltje-lepeltje is een perfect standje voor de brakke dag! Het is chill en toch romantisch. Je blijft er in de sleepy mood van. Bovendien hoef je er minimaal voor te bewegen. Wat wil je nog meer op deze lazy sunday?

Standje #2 De bankhanger

Op de bank zaten jullie waarschijnlijk toch al… Ga zitten met jullie gezichten naar elkaar toe en sla jouw beide benen om zijn middel heen. Het enige wat je hoeft te doen is samen zachtjes heen en weer te bewegen en het orgasme zal snel volgen.

Standje #3 Yeehaa slow cowgirl

Het is het favoriete standje van de man: de cowgirl, waarbij de vrouw bovenop zit. Ben je vandaag te lui om het werk te doen? Leun andersom in cowgirl positie achterover op je vriend, zodat je met je rug op zijn buik ligt en geef hem de controle…

Standje #4 The other way around

Te moe voor sex-sex? Bespaar tijd en energie door heerlijk te 69-en. Zo heb je dubbel plezier én kun je elkaar tegelijkertijd bevredigen: YES! Ga allebei zijlings liggen om het langer vol te houden en minder moe te worden 😉

Standje #5 Lazy dog

Fan van doggy style, maar vandaag geen energie? Ga lekker plat om je buik liggen met je benen bij elkaar. Laat hem bovenop je rusten met zijn benen buiten jouw benen. Voor meer intensiteit duw je je billen iets omhoog. Gegarandeerd succes!

Wedden dat je je hierna weer helemaal topfit voelt? Have fun!

Beeld: Pinterest

 

No Comments Yet

Comments are closed