Kinky scenario’s voor rollenspellen

Met een klein beetje verbeelding kun je je seksleven een enorme boost geven. Kruip eens in de rol van iemand anders en creëer je eigen podium voor een wel heel spannend scenario. Wellicht schiet de leraar-student scene wel als eerste bij je naar boven, maar… Er zijn meer spannende en kinky manieren om je rollenspel vorm te geven, zoals:

Seks onder dwang
Seks onder dwang is uiteraard een verschrikkelijk scenario in real life. Het is echter toch een vaak voorkomende fantasie onder vrouwen. Herken jij jezelf hierin? Dan kun je een gewelddadige scène natuurlijk ook nabootsen door middel van een rollenspel. Seks onder dwang betekent tijdens een rollenspel vooral dat de persoon in kwestie de ander zodanig begeert, dat hij of zij zich niet kan bedwingen. Of je nu een ontvoering, een verkrachting of een andere gewelddadige scène creëert, maak voorafgaand goede afspraken, zoals bijvoorbeeld een stopwoord, om misverstanden te voorkomen.

In de bajes
Ook in dit scenario speelt machtsverhouding een grote rol. Of de cipier nu misbruik maakt van zijn of haar functie of de gevangene via een erotische weg privileges probeert te bewerkstelligen. En of de gevangene nu opgesloten zit in de cel, af moet koelen in de isoleercel of in de boeien ondervraagt wordt in een afgesloten ruimte: dit scenario kan op allerlei manieren ingevuld worden. Laat je fantasie de vrije loop!

Doktertje
Je kunt jezelf natuurlijk in een zusterparkje hijsen en je “patiënt” een wel hele speciale behandeling aanbieden. Maar hij kan ook de rol van behandelt arts op zich nemen en dan wel in een hele specifieke branche. Neem plaats op de doktersstoel en laat je behandelen door je persoonlijke gynaecoloog. Wedden dat je partner onweerstaanbaar is in een dokter kostuum? Daarnaast zal de speculum (eendenbek) een stuk aangenamer aanvoelen dan gewoonlijk. Pijn ondergaan wordt ineens een seksuele sensatie.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.