Lang leve het vluggertje

het vluggertje

Tsja stress, veel aan je hoofd en te weinig tijd voor een lange sexpartij? Zelfs een vluggertje zorgt al voor een flinke energieboost. ‘Je krijgt dezelfde positieve chemische reactie in je hersenen wanneer je klaarkomt, ongeacht of dit nu binnen vijf of 30 minuten is,’ zegt seksuoloog dr. Elna Rudolph. Vandaag een drukke dag? 4 tips voor minimale inspanning met maximaal resultaat…

#1 Nieuwe plekken kunnen jullie binnen no time ‘in actie’ brengen. Ga voor het aanrecht, de wasmachine of het tapijt in de woonkamer. Niet alleen zorgt een nieuwe omgeving voor een extra stimulans, ook het idee dat je misschien kan betrapt worden, verhoogt de spanning. Zoek je het avontuur liever buiten de deur? Wat dacht je van een weiland of het bos?

#2 Experimenteer met speeltjes. De snelste en meest intense orgasmen hebben vaak hulp van een sexspeeltje. Probeer eens een vibrator of een duo-speeltje zodat jullie beide sneller of tegelijk tot een climax komen.

#3 Stuur een paar uur eerder een sexy berichtje of geile foto naar je lover. Juist  om hem alvast een voorproefje te geven van wat nog komen gaat. Wedden dat hij niet kan wachten om de kleren van je lijf te scheuren? Have fun!

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed