De leukste goede voornemens voor in de slaapkamer

goede voornemens

Stoppen met roken, een vol spaarvarken realiseren, meer gaan sporten, gezonder eten, meer tijd besteden aan naasten… De lijst met goede voornemens is eindeloos, maar ook een beetje cliché, nietwaar? Daarom hebben wij een exclusief “Oh goede voornemens lijstje” voor in de slaapkamer opgesteld. Om een goed onderscheid te maken hebben we de voornemens opgedeeld per slaapkamermeubel.


Het nachtkastje

Er is nooit sprake van te veel speelgoed. Zowel in de wereld van kinderen als die van ons. Kan jouw nachtkastje wel een ‘update’ gebruiken? Haal deze dan leeg en selecteer welke speeltjes toe zijn aan vervanging. Vul jouw nachtkastje dit jaar hoe dan ook met nieuwe, fijne seksspeeltjes. Experimenteer, leer en kom keer op keer!

De garderobe
Bh’s en slipjes vallen ook in de categorie ‘nooit genoeg’. Onderkleding is nu eenmaal onderdeel van jouw outfit. Nieuwe mooie lingerie komt daarom altijd van pas! Of je nu toe bent aan een nieuwe stijl, een sexy pakje of simpelweg een fijne bh… Jouw garderobekast aanvullen is een altijd een goed voornemen!

De tv (of laptop)
Netflixen (of streamen) is het nieuwe tv kijken. Verslaafd zijn aan drugs, alcohol of roken? Nee, series kijken is the new drug! Zorg dat je niet in een sleur terecht komt en zet die tv of laptop even aan de kant. Maak plaats voor andere activiteiten. En als je ‘m dan toch zo graag wil gebruiken… Zet dan een erotische film of porno op. Wedden dat jouw device niet lang aan zal blijven staan?

De radio (of telefoon)
Muziek doet leven. Niet alleen op een feestje, maar ook binnenshuis. Jouw goede voornemen? Het maken van een romantische playlist voor in de slaapkamer. Zwoele achtergrondmuziek doet wonderen voor de daad.

Het bed zelf
Tot slot: de plek waar de magie plaatsvindt mag absoluut niet ontbreken. Haal een Kamasutra kalender in huis (of download een app), zodat je kan variëren met verschillende seks standjes. Niet alleen biedt dit weerstand tegen de bekende sleur, maar ook tegen calorieën!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.