De leukste seksplekken in huis

Seksplekken in huis

Het bed is misschien de meest logische plek voor de liefdesdaad, maar ook wel de minst spannendste. Experimenteren zit ‘m niet alleen in speeltjes en standjes, maar ook in seksplekken. Kom eens een keer die slaapkamer uit en probeer andere fijne seksplekken in huis!

De woonkamer
De bank ligt niet alleen heel erg comfortabel, maar is ook een fijne tool voor tijdens de seks. Zit bijvoorbeeld op de leuning terwijl je lover je oraal bevredigt of gebruik de leuning om lastige standjes uit te proberen. De salontafel is misschien iets te klein, maar wat dacht je van de tv-meubel, het bureau of het vloerkleed? Succes gegarandeerd…

De keuken
Laat je partner je op de eettafel of het aanrecht tillen en gooi je hoofd achterover voor een sensationele liefdesdaad. Je kunt de tafel ook goed vasthouden terwijl je voorover bukt. Of geef je partner de tijd van zijn leven door hem op een eetstoel te laten zitten. Ga op hem zitten, met je gezicht óf achterwerk naar hem en ride it!

De badkamer
Samen in bad gaan of onder een hete douche stappen is op zich al heel sexy. Geef de badkamer een nóg sensueler tintje door het licht te dimmen, kaarsjes aan te steken, een lekker muziekje op te zetten of een flesje wijn te openen. Zeep elkaars naakte lichaam in met jullie favoriete doucheolie of gebruik de douchekop als seksspeeltje. Bang om uit te glijden? De wasmachine biedt veel houvast. Ook de wastafel kan voor andere doeleinden gebruikt worden.

Overige ruimtes
De tuin of het balkon zorgen voor de nodige afkoeling én spanning. Elke ruimte waar een spiegel aanwezig is zorgt voor een extra spannend avontuurtje. Tegen de muur, in de vensterbank of in de lucht zijn ook opties. Kortom: wees creatief en laat elkaar letterlijk alle hoekjes van het huis zien…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.