Voor de luie zondag: ontspannen seks standjes

Luie seks positie

Bloedgeil, maar helemaal gebroken? Omdat wij vrouwen niet altijd willen zweten tijdens de seks hebben wij de meest ideale standjes voor ontspannen vrijsessies op een rijtje gezet.

Lepeltje lepeltje
Bij dit standje liggen jullie beiden op jullie zij, met het gezicht in dezelfde richting. Zijn penis glijdt het makkelijkste in je als jij je bovenste been een beetje optilt, je knieën buigt en je billen tegen hem aan drukt. Knuffelend vrijen, om vervolgens in precies dezelfde houding in slaap te vallen!

De dirty dangle
Jij mag languit met je hoofd aan het voeteneind van het bed liggen. Zorg dat je onderrug op het bed rust en het bovenste gedeelte van je lichaam in de richting van de vloer buigt. Zo kom je net met je schouders over de rand van het bed, waardoor je je armen op de grond kan laten rusten. Zodra jij je benen spreidt creëer je ruimte voor je partner om jou te penetreren. Zo kun je genieten terwijl jij je hoofd, wel heel letterlijk, achterover laat hangen.

De downward dog
Ga languit met je gezicht in het matras op bed liggen. Schuif een kussen onder je buik en bekken. Voor ultiem genot buig je je knieën lichtjes, zodat je kont ietsjes omhoog komt. Vervolgens laat je je partner je via achter penetreren. Call it ‘the lazy doggystyle’. P.S. dit standje is perfect voor G-spot stimulatie!

Afternoon delight
Laat je partner op z’n zij op het bed liggen. Jij neemt vervolgens een kruislingse positie aan en gooit je benen over zijn middel. Zorg ervoor dat je knieën ongeveer boven zijn middel komen, zodat jij je partner met je onderbenen naar je toe kunt drukken. Deze zeer ontspannen positie biedt veel genot en vergt minimale inspanning.

De cowboy
Bij de cowboy worden de rollen simpelweg omgedraaid ten opzichte van de cowgirl. Je partner gaat op je zitten en nu is het de truc om jouw benen gesloten te houden, terwijl hij bij jou naar binnen gaat. Deze zeer intieme positie biedt jullie handen vrijheid voor andere intieme handelingen… Om nog maar te zwijgen over het uitzicht…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.