Man-on-top: 4

variaties missionaris

De good- old missionairs, een van de favoriete en meest gebruikte standjes van ons kikkerlandje. En dat is niet zomaar! Juist door oogcontact tijdens de sex wordt de spanning en intimiteit vergroot. Vind jij dit standje boring? Schijn bedriegt… alles is mogelijk bij de missionairs. Dus bij deze: 4 variaties op de missionarispositie.

Variant #1 C.A.T.
C.A.T. staat voor Coital Alignment Technique.De penis en het schaambeen worden zo dicht mogelijk bij de clitoris gebracht. Zo wordt je namelijk in je vagina én bij je clitoris gestimuleerd, waardoor je sneller klaarkomt. Je slaat je benen om de kuiten van je partner heen en druk hem dicht tegen je aan. Hij ligt nu wat hoger dan normaal in de missionarispositie, waardoor het schaambeen heel dicht bij je clitoris komt.

Variatie #2 Dirty Dangle
Je hebt seks in de missionarispositie, maar dan lig je met je hoofd bij het uiteinde van het bed. Zodra je bijna klaarkomt, hang je je armen en hoofd over de rand buiten het bed en stroomt er extra bloed naar je hoofd toe, wat zorgt voor een super intense ervaring!

Variant #3 Rock & Roll
Dit standje vraagt enige lenigheid– maar je hoeft gelukkig geen acrobate te zijn voor deze variant van de missionaris. Ga als vrouw op je rug liggen en trek nu je knieën omhoog, zo dicht mogelijk bij je kin. De man komt nu naar binnen en jij legt je benen op zijn schouders. Hierdoor kan jouw partner je dieper penetreren en voel je zijn stoten meer dan ooit…

Variant #4 Sexy Scissor
Ga op je rug liggen en gooi je benen iets omhoog. Hij pakt je enkels vast en kruist je benen. Je voelt meteen dat er frictie ontstaat. Met de extra weerstand creëer je meer spanning voor allebei. Voor extra opwinding kun je ondertussen heerlijk met je borsten of clitoris spelen, terwijl hij jou blijft neuken. Dit hete standje zal gegarandeerd voor hoogtepunt zorgen.

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed