De meest voorkomende seksuele fantasieën onder vrouwen

Waar denk jij aan als je alleen in bed ligt? De kans is groot dat het een van de onderstaande dingen is! De volgende fantasieën komen het vaakst voor onder vrouwen.

Seks met een vrouw
Je hoeft niet perse lesbisch te zijn om te fantaseren over een vrouw. Liefde bedrijven met een vrouw staat gelijk aan een sensuele ervaring. Tenslotte weet een vrouw precies hoe zij jou moet bevredigen en vice versa.

 

lesbische seks

Een trio
Sharing is caring! Volgens jou ook? Veel vrouwen dromen over een trio. Zowel met twee mannen als met twee vrouwen. Twee pennissen óf the best of both worlds? We gooien het maar op the double pleasure

trio

Seks in het openbaar
Heb jij wel eens gefantaseerd over seks op kantoor, het strand of in een openbare kleedruimte? Dan ben jij vast niet de enige! De gedachte dat je elk moment betrapt kan worden, wordt door veel vrouwen als spannend ervaren.

openbare seks

Submissie 
Of met andere woorden De Fifty Shades of Grey aanpak. Gedomineerd worden door een strenge meester. Met alle gevolgen (zweepjes, boeien en speeltjes) van dien natuurlijk! Het compleet verliezen van de controle lijkt veel vrouwen opwindend.

submissie

De dom uithangen
Sommigen dromen er juist van om zelf de touwtjes in handen te nemen. Of eigenlijk het zweepje… Bevelen geven, macht uitoefenen en je partner op je knietjes zien. Hot!

 

BDSM

Een one night stand
No feelings, no strings attached, just sex! Gewoon een pleziertje voor één avond. Natuurlijk wel met een onbekende hunk waarvan je meteen weet: ‘die wil ik meenemen vanavond’. Om vervolgens elkaars kleren van ‘t lijf te scheuren!

one night stand

Seks met een kennis
Of dit nu een buurman, een docent, collega of vriend is… Het komt wel eens voor dat vrouwen nieuwsgierig zijn naar hoe de man in kwestie presteert tussen de lakens.

fantasie

Seks met een celeb
Laten we het houden op een uit de hand gelopen tienercrush

fantasie

Gedwongen seks
Een verkrachting klinkt misschien heftig, maar de machteloosheid die bij seks onder dwang komt kijken windt sommige vrouwen op.

dwang

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.