Ménage à Trois : De eerste keer…

trio-eerste-keer

Een triootje is een populaire fantasie van veel mannen én vrouwen. Maar het hoeft natuurlijk geen fantasie te blijven… Hoe spannend is het om met nóg een man/vrouw het bed in te duiken! Maar ga je voor man-man-vrouw of vrouw-vrouw-man? Wie geef je als eerste aandacht en hoe voorkom je een mislukking? Wij geven tips…

Be sure
Zit je zelf in een relatie of ben je single en op zoek naar een stelletje? Doe het altijd voor jezelf! En nooit om je partner of een stelletje te pleasen. Je moet je er zelf volledig achter staan. Over je eigen grenzen gaan ‘voor de liefde’ is nooit een goed idee. Als je een triootje wil proberen omdat je je sexuele horizon wil verbreden, go for it!

Wie o wie?
Soms ontstaat het wilde plan zomaar spontaan op een dronken avondje, maar in de meeste gevallen zit er een planning achter.Wees er zeker van wie je in je bed uitnodigt. Vooral als je een relatie zit. Het is dan aan te raden de derde persoon verstandig te kiezen. Jullie beste vriend of vriendin lijkt een goede keuze omdat jullie je bij elkaar op jullie gemak voelen. Maar wacht maar tot je elkaar daarna weer ziet. Ondanks de goede afspraken kan het super ongemakkelijk worden en in het ergste geval krijgen sommige van jullie gevoelens voor elkaar. Wees er zeker van of je jullie vriendschap en je relatie op het spel wil zetten.

Ga bijvoorbeeld wel voor een vage bekende/ single uit een grote vriendengroep met wie je niet te close bent, waarvan je kunt inschatten dat hij of zij er wel voor open zou staan. Voor een vreemde gaan kan natuurlijk ook, maar er is een groter risico dat je je toch niet aangetrokken tot diegene voelt en daarnaast moet je extra goed rekening mee houden dat het allemaal veilig gaat.

Er zijn verschillende datingsites en apps waarbij op zoek kunt gaan naar een derde persoon. Belangrijk is dat je samen op zoek gaat en beide 100% achter jullie keus staan. Man of vrouw erbij? Als je er niet over eens kan worden, kun je afspreken om het allebei een keer te uit te proberen.

Als je zelf single bent en je zoekt een koppel om bij aan te sluiten, kun je bij dezelfde datingsites- en apps terecht waarbij stelletjes op zoek zijn naar een derde persoon. Pas wel op voor de weirdo’s, want die zitten er helaas ook genoeg tussen. Spreek daarom altijd een keertje van tevoren (overdag) af of via Skype om er zeker van te zijn dat je een klik hebt.

Dare to ask
Ehh wil jij ehmm? Zeker bij een kennis wil je eerst even een subtiel balletje opgooien in de juiste richting. Begin een gesprek over een filmscène waar een trio in voorkomt of een koppel waarbij biseksualiteit of een open relatie bekend is. Daarna kun je bijvoorbeeld vragen of diegene ooit een trio heeft gehad of zou willen. Hint hint…

Belangrijk is dat je het gesprek luchtig houdt. Blijf vooral jezelf en stel een simpele vraag zoals; mijn partner en ik hebben een beetje een gekke vraag. We vinden jou heel tof en zouden graag eens een trio willen proberen. We dachten beide meteen aan jou. Is dat iets waar je misschien voor open zou staan?’ Of het antwoord nou ja of nee is, de persoon die je vraagt zal zich ongetwijfeld gevleid voelen… don’t worry!

Ground Rules
Mag je zoenen met de ander? Welke lichaamsdelen zijn verboden terrein? Zijn jullie open over een trio naar anderen? Om achteraf vervelende situaties te voorkomen, is het zeker voor stelletjes handig om dit soort dingen te bespreken. Hierdoor weet je waar je aan toe bent en kun je optimaal genieten. Tip: gebruik codetaal zoals ‘ik heb dorst’ of ‘ik moet naar de wc’ om aan te geven wanneer je iets niet prettig vindt. Regels zijn handig, maar probeer het wel spontaan te houden…

Safety first
Dat betekent: in ieder geval meer condooms dan normaal. Als de man seks heeft met beide vrouwen is het wel belangrijk om tussendoor condooms te verwisselen. Glijmiddel en seksspeeltjes zijn ook zeker een must have. Ook de speeltjes moeten tussendoor schoongemaakt worden als ze van persoon wisselen. Jammer, maar niemand wordt geil van een soa.

Verdeel je aandacht
We weten goed wat we met ons lichaam moeten doen en weten heel goed welke standjes het lekkerste zijn. Maar eh, met een trio? Wie gaat waar bijvoorbeeld? Probeer je aandacht goed te verdelen en zorg dat iedereen betrokken is. Er zijn veel verschillende dingen die je kunt proberen; de man op zijn rug terwijl de vrouw hem orale seks geeft en de andere vrouw zich boven zijn gezicht manoeuvreert zodat hij haar kan bevredigen. Er zijn zoveel opties. Doe waar je zin in hebt. Neem de leiding of laat je leiden – doe wat natuurlijk aanvoelt. Heb je een vrije hand of tong? You know what to do…

Surprise (!)
Besluit van tevoren of je na de sex nog iets wilt doen met elkaar. Sommige blijven lang hangen en blijven zelfs slapen. Anderen willen gelijk afscheid nemen. Om ongemakkelijke situaties te voorkomen kun je dit beter van te voren aangeven.

De eerste keer zal altijd spannend zijn en er zullen best sukkelige moves plaatsvinden, maar het belangrijkste is om heerlijk te genieten van deze spannende ervaring… Have fun!

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed