Oh yes: Tips voor een intens orgasme

tips voor een intens orgasme

Niet elke vrouw kan makkelijk een orgasme krijgen. Lukt het bij jou de ene keer wel en de andere keer niet? En ben jij benieuwd wat je zelf kunt doen om een intens hoogtepunt te bereiken? Lees dan snel deze tips & do try at home 😉

Let it go
Voor een orgasme is het belangrijk om helemaal ontspannen te zijn. Probeer je niet constant te focussen om het einddoel te behalen. Laat het los en geniet er gewoon van. Maar ook al moet je niet helemaal richten op het einddoel, het is wel belangrijk dat je je hoofd erbij houdt. Pieker niet over deadlines, meetings of andere stress- situaties. Denk alleen maar hoe opgewonden jij wordt van wat je lover daar tussen je benen aan het doen is. Je kunt van te voren natuurlijk alvast in de stemming komen door een spannend verhaal te lezen of erotische filmpjes te bekijken. Een goede voorbereiding is het halve werk…

Probeer je orgasme uit te stellen
Het uitstellen van je hoogtepunt zorgt ervoor dat het orgasme extra intens zal zijn. Wanneer je bijna je hoogtepunt bereikt, moet je juist stoppen met stimuleren om dat vervolgens na enkele seconden weer op te pakken.

Neem het heft in eigen hand
Wees niet bang om zelf je clitoris te stimuleren tijdens de sex. Het lijkt misschien ongemakkelijk tegenover je lover, maar wedden dat hij dit juist sexy vindt! Pak zijn hand en leg hem op de jouwe, laat hem vervolgens zien welke bewegingen en plekjes jij fijn vindt.

Train je bekkenbodem
Volgens diverse onderzoeken, kan een sterke bekkenbodem voor een intens orgasme zorgen. Je kunt je bekkenbodem trainen door je billen en vagina elke keer kort samen te knijpen en weer los te laten. Het proberen waard, toch?

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed