Seks standjes waarmee je de meeste calorieën verbrandt

standjes

 

De feestdagen zijn achter de rug en dat betekent voor velen uitbuiken geblazen. Hoewel we best graag de sportschool in willen duiken is dat een goed voornemen voor 2018. Nog eventjes genieten van het fenomeen bankhangen kan geen kwaad, toch? Maar… Die kerstkilo’s moeten er toch af! Gelukkig valt seks ook onder het rijtje sport. Met de volgende seks standjes verbrandt jij de meeste calorieën.

1. De kruiwagen
Dit standje is goed voor het trainen van je armen. Ga op handen en knieën zitten en laat je partner je heupen omhoog tillen. Als het goed is houdt hij je nu als een kruiwagen vast. Dit standje biedt de mogelijkheid tot diepe penetratie. Maar nog belangrijker: jouw armen worden tot in de puntjes getraind!

2. De pinball wizard
Ga op je rug liggen, buig je knieën en houd je voeten op de vloer (of op bed). Til je heupen zo hoog mogelijk op, zodat je in de brugstand ligt. Laat hem op zijn knieën voor jou zitten, zodat hij makkelijk bij je naar binnen kan glijden. Squats worden overbodig dankzij dit standje. Jouw billen worden namelijk aardig op de proef gesteld. Voor een extra zware work out gooi je een been over zijn schouder.

3. Rechtop
Samen rechtop staan biedt niet alleen veel mogelijkheden, maar je verbrandt er ook nog eens veel calorieën mee. Je gebruikt namelijk al je spieren. Vooral wanneer je meebeweegt is dit standje effectief!

4. De klassiekers
De missionaris én de doggystyle zijn niet alleen enorm populair, maar dienen ook als goede vervanging voor een cardio machine. Het geheim? Beweeg ritmisch mee! Bij de missionaris kun je jouw benen om zijn middel heen slaan en je buikspieren aanspannen voor een extra intensiteit.

5. De cowgirl
Last but not least: de cowgirl. Hiermee verbrandt je de meeste (maar liefst 400 per uur) calorieën. Logisch aangezien jij hier al het werk doet!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.