Seks standjes die jouw G-spot stimuleren

Seks is altijd fijn. Maar stimulatie van je erogene zones kan deze fijne ervaring alleen maar meer versterken. Daarom hebben wij de fijnste seks standjes voor stimulatie van jouw G-spot voor je op een rijtje gezet!

De cowgirl

Naast het oh zo fijne uitzicht voor hem, het feit dat jij hem berijdt én hij makkelijk toegang heeft tot al jouw vrouwelijke vormen is de woman on top ook erg fijn voor jou. Dit standje stimuleert jouw G-spot namelijk enorm. Op het moment dat jij een klein beetje achterover leunt komt zijn penis namelijk precies tegen dit gevoelige plekje aan. Daarnaast heb jij alle bewegingsvrijheid, dus kun jij de exacte positie, het tempo én de diepte bepalen. Verdubbel je plezier door tegelijkertijd aandacht te geven aan je clitoris. Je kunt jezelf natuurlijk (laten) vingeren, maar een seksspeeltje is ook een fijne optie!

seks standje

De crisscross
De naam verklapt de positie waarin jij moet liggen voor een overweldigende G-spotstimulatie eigenlijk al. Je gaat op je rug liggen en vervolgens drapeer je jouw benen tot een X. Dit standje is extra spannend, omdat jullie lichamen elkaar niet raken. Toch zijn er intieme mogelijkheden. Hij kan jouw clitoris bijvoorbeeld verwennen met zijn vingers of een speeltje. Sowieso staat dit seks standje garant voor een intense stimulatie van je G-spot waarbij jij je compleet moet overgeven.

seks standje

De missionaris

Deze klassieker is misschien een tikkeltje cliché, maar de missionaris mag absoluut niet ontbreken aan dit lijstje! Dit seks standje is namelijk één van de beste manieren om je G-spot te stimuleren. Juist omdat dit standje zo basic is, is de missionaris makkelijk uit te voeren en om mee te experimenteren. Het is misschien even zoeken, maar met een beetje creativiteit zijn er veel variaties op dit standje te bedenken. Communiceer (verbaal of non-verbaal) met je (seks)partner, zodat hij weet of hij op de goede weg zit. Lukt het niet? Probeer je billen iets omhoog te tillen, je bekken te kantelen en je benen om hem heen te klemmen.

seks standje

Benen omhoog
Dit standje is een variant van de missionaris. Zodra jouw partner je benen optilt en over zijn schouders heen legt, heeft hij de mogelijkheid je nóg dieper te penetreren. Als jij je billen iets omhoog duwt zal hij je G-spot extra goed kunnen verwennen. Deze positie geeft hetzelfde intieme gevoel als de missionaris, maar dan met diepere penetratie.

seks standje

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.