Top 5 sex standjes voor een trio

boost-je-libido

Hoe meer zielen, hoe mee vreugd! Met z’n tweetjes kun je al veel standjes bedenken, kun je nagaan hoeveel standjes je met z’n drieën wel niet kunt doen. Het hangt er natuurlijk van af of je voor man-man-vrouw of vrouw-vrouw-man gaat. Inspi nodig voor standjes tijdens een trio? Ontdek onze tips…

#1 Dubbele orale verwenning: één van jullie verwent een ander oraal, terwijl hij of zij door de derde zelf verwend wordt. Bijvoorbeeld de eerste vrouw geeft de man een blowjob en de tweede vrouw laat zich oraal bevredigen, terwijl ze boven zijn hoofd hangt. Een super spannende en geile ervaring. Let’s try.

#2 Doggystyle: De man neemt de eerste vrouw doggystyle, terwijl zij de tweede vrouw beft. Succes gegarandeerd.

#3 Dubbele penetratie: met twee mannen en één vrouw is het mogelijk om dubbele penetratie te kiezen. Dit standje spreekt eigenlijk voor zich. De liggende man neemt de vrouw vaginaal en de man op zijn knieën neemt de vrouw anaal.

#4 London Bridge: de man ligt op zijn rug, terwijl één vrouw hem berijdt en hij de andere vrouw oraal bevredigt. De twee vrouwen zelf kunnen elkaar ondertussen ook nog verwennen.

#5 Tower Bridge: hetzelfde standje als de London Bridge, maar dan andersom. Dus een vrouw met twee mannen.

Tips voor je eerste trio? Check hier!

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed