Soorten seks die elke vrouw zou moeten ervaren

Soorten seks

Een trio, hele wilde seks, een onenightstand of seks met een héle knappe man… Iedere vrouw heeft wel een ultieme seksfantasie op haar lijstje staan. Toch zijn er bepaalde soorten seks die elke vrouw van haar bucketlist af zou moeten vinken: 

1. Seks met een ex
Okay, natuurlijk is dit een grote fout. Maar juist omdat het zó fout is, voelt het een stuk spannender aan. Daarnaast is het best fijn om te weten dat je nog bij hem in de smaak valt, toch? Hij kent overigens al jouw gevoelige plekjes en weet precies hoe hij jou tot een hoogtepunt moet brengen.

2. Seks in een hotel
Waarom dit zo sexy is weet niemand, maar het is nu eenmaal zo. Een upgrade (lees privé jacuzzi en sauna) maakt het natuurlijk nóg sensationeler. Je verdient het nu eenmaal om als een koningin behandeld te worden!

3. Een seksmarathon
Die minstens één dag duurt… Maak je agenda vrij voor een dag lang orgasme na orgasme. Het enige wat je nodig hebt is af en toe pauze om te plassen, eten, drinken en op adem te komen. Oh en vergeet geen glijmiddel in huis te halen!

4. Goedmaakseks
Wilde seks is sowieso een must voor elke vrouw, maar boze seks doet er een extra sexy schepje bovenop. Scheur de kleren van elkaars lijf en ga ervoor. Wedden dat jullie achteraf niet eens meer weten waarover jullie ruzie hadden?!

5. Luie seks
Of dit nu in de ochtend is of na een lange werkdag… Seks waarbij je partner al het werk doet is heer-lijk. Half wegdromen terwijl hij je optimaal verwent… Klinkt als muziek in de oren toch?

6. Ultra romantische seks
Boots je favoriete liefdesscène na of creëer je eigen romantische setting en bedrijf de liefde wel héél letterlijk. Champagne, bonbons, rozenblaadjes, kaarslicht en een achtergrondmuziekje… Gaan jullie voor de open haard of het strand?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.