Standje 69: de kunst van gelijk oversteken

Standje 69

Standje 69 is niet voor niets het populairste standje uit de Kama Sutra. Deze positie biedt bovendien het beste van beide werelden: verwennen en verwend worden. Soixante neuf is daarom ook ideaal voor voorspel. De schone kunst van gelijk oversteken: hoe doe je dat eigenlijk? Hierbij geven we je wat essentiële tips:

– Neem niet meteen “jullie positie” aan, maar draai eerst even warm. Zoen, streel, masseer en geniet van elkaar. Zo helemaal elkaar de kop en kont toekeren is wat droogjes!

– Degene die onderop ligt kan zichzelf ondersteunen door kussens: één onder de billen, één onder het hoofd. Niet alleen zijn de edele delen beter bereikbaar voor de ander, ook voorkom je vervelende nek- en buik spierkrampen.

– Verlies de balans niet. Het is misschien lastig om je op je eigen én je partners plezier te focussen… Maar probeer je te zowel te focussen op het geven én nemen om optimaal van elkaar te genieten.

– Je concentreren is één ding, te veel nadenken is echter iets heel anders. Laat je gaan en geniet van het intieme moment.

– Laat je handen niet achterwege. Je bent dan wel actief bezig met je mond… Masseren en strelen verhogen het spelplezier immens.

– Wees niet té nieuwsgierig. Je hebt dan misschien wel toegang tot zijn anus, maar misschien vindt hij dit helemaal geen fijn idee. Tast zijn reactie af of praat er voorafgaand over.

– Door ritmisch mee te bewegen op de golven van het genot smelten jullie als het ware samen.

– Probeer verschillende standjes uit om erachter te komen wat voor jullie wel of juist niet werkt. Liggend, staand, hij bovenop… Alles is mogelijk, dus varieer!

– Stel jullie orgasme uit om samen, tegelijkertijd, tot een hoogtepunt te komen voor een extra sensationele touch aan jullie climax.

Toelichting en meer fijne tips lees je in nummer 9 van het magazine.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.