Zo vind je een derde partij voor tussen de lakens

Trio

Een van de meest voorkomende seksuele fantasieën is een trio. Staat deze toevallig ook op jullie verlanglijstje, maar weet je niet hoe of waar je een derde persoon moet vinden? In dit artikel geven we je handige tips. Lees snel door en wie weet wordt jullie fantasie binnenkort werkelijkheid.

Sociale kring
Je kunt natuurlijk een bekende persoon benaderen. Een goede vriend, een verre kennis of iemand die jullie ooit zijn tegengekomen tijdens het uitgaan. Denk hier van tevoren wel goed over na. Je kunt de persoon in kwestie choqueren, maar ook tegenkomen tijdens een feestje. Alleen als er geen negatieve of jaloerse emoties los gebracht worden, is dit een goede optie.

Online
Anno 2017 is bijna iedereen digitaal actief. Dit maakt het online vinden van een sekspartner erg makkelijk. Neem eens een kijkje op datingwebsites of platforms waar seksadvertenties geplaatst worden. Het is misschien even zoeken, maar wie weet vinden jullie online wel de perfecte match!

Uitgaan
In het nachtleven heb je vaak meer slagingskans om te scoren. Dit is namelijk hét moment waarin mensen zichzelf helemaal laten gaan. Als jullie iemand in het vizier hebben, probeer dan eerst een beetje te flirten. Maak wel meteen duidelijk dat het om een ‘staartje’ met jullie twee gaat en tast de reactie van de persoon in kwestie af. Op basis hiervan kunnen jullie kijken of deze man of vrouw wel eens dé derde persoon zou kunnen zijn.

Parenclub
In een parenclub komen niet alleen koppeltjes om te swingen, maar ook singles die opzoek zijn naar een leuk stel om mee te experimenteren. Kijk van tevoren wel even naar de agenda van de desbetreffende parenclub. Sommige parenclubs hanteren namelijk speciale thema’s op diverse avonden. Sowieso is het altijd handig om jullie van tevoren goed in te lezen. Zowel om een goed beeld te creëren en niet voor onverwachte verrassingen te komen staan.

Inhuren
Komen jullie er echt niet uit? Dan kunnen jullie natuurlijk altijd een escort of gigolo inhuren. Dit is de meest professionele manier. Niet alleen omdat de kans klein is dat jullie de derde persoon nog tegenkomen, maar ook omdat hij of zij de nodige ervaring heeft. Het kost misschien wel wat, maar het bespaart je ook een hoop speurwerk.

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.