“HAND”LEIDING: Verbeter je aftrekskills

Aftrektips

Veel vrouwen denken makkelijk over aftrekken. Een beetje op neer met je handen en dan komt hij vanzelf. Boring! Maak het spannend door de volgende tips en verwen hem vanavond nog met een goede handjob…

#1 Vermijd onhandige posities. Wat is makkelijk voor jou, rechts of linkshandig? Ga er chill voor zitten en zorg dat je er goed bij kan. Ook Communiceren is daarbij belangrijk. Uiteraard hoeft hij je niet gedetailleerd over zijn penis te vertellen, luister naar zijn ademhaling en gekreun om te ontdekken wat hij wel of niet lekker vindt.

#2 Gebruik glijmiddel. Een handjob met glijmiddel maakt het voor hem fijner en voor jou een stuk makkelijker. Het op en neer glijden van je hand gaat soepeler en de penis wordt er minder schraal van. Even geen potje in de buurt? Speeksel doet ook wonderen. Let op: gebruik niet te veel, want dan voelt hij er waarschijnlijk nauwelijks iets van.

#3 Wees niet bang om zijn penis stevig vast te pakken. Vrouwen willen graag zachter en langzamer aangeraakt worden. Mannen willen het juist wat harder en sneller. Veel vrouwen maken de fout om zijn edele delen te aaien en houden zijn penis tussen duim en wijsvinger alsof het een glaasje champagne is. Fout. Het is niet sexy, het geeft hem het gevoel dat je hem niet wilt aanraken of dat zijn penis te klein is. Pak hem stevig beet, en beweeg in zelfverzekerde bewegingen. Gebruik ook eens twee handen. Het geeft hem het gevoel dat hij en grote heeft.

#4 streel zijn ballen. Zoals je weet zijn de ballen super gevoelig. Dit kun je in je voordeel gebruiken tijdens het aftrekken. Halverwege de handjob laat je je hand rusten terwijl je langzaam je vingers naar zijn ballen laat glijden. Vervolgens kun je met je vingers zachtjes zijn ballen strelen. Vorm een kommetje met je handen en knijp zachtjes (!) in zijn ballen.

#5 Ga op zoek naar zijn prostaat.  Een waarschuwing vooraf is hier wel op zijn plaats. Vraag het hem gewoon vooraf, of betast zijn achteringang en kijk hoe hij daar op reageert. Als hij er een beetje nerveus van wordt, vertel hem dan dat je weet wat je doet. Net als de clitoris houdt de penis ook niet op bij de buik. De wortels van de penis gaan nog een paar centimeter zijn lijf in. Door je vinger in te brengen kun je dat deel masseren. Het echte plezierplekje ligt een centimeter of 10 naar binnen. Dit is de prostaat en wordt niet voor niets de mannelijke G-spot genoemd.

Beeld: Pinterest

No Comments Yet

Comments are closed