Voorzorgsmaatregelen voor pegging

Pegging

Pegging wordt letterlijk gedefinieerd als de handeling waarin een man van achter wordt genomen door een vrouw met een voorbinddildo. De rollen in de slaapkamer worden dus simpelweg omgedraaid. Voor je deze spannende handeling uitvoert is het belangrijk om goed te praten over de do’s en don’ts met je partner. Verder zijn dit de factoren waar je voorafgaand rekening mee moet houden:

1. Schaf een voorbinddildo aan
Er zijn talloze dildo’s in verschillende soorten, kleuren, materialen en maten verkrijgbaar op de markt. Bij het aanschaffen ervan zijn er een paar overwegingen te maken. In hoeverre willen jullie dat het speeltje daadwerkelijk op een penis lijkt, voelen jullie iets voor een vibrerende dildo en wil jij zelf ook gepenetreerd worden? Er zijn namelijk voldoende speeltjes die ook een intern stuk voor vrouwen bevatten. Een bezoekje aan een (online) seksshop kan geen kwaad!

2. Smeren voorkomt zweren
Achterwerken maken zichzelf niet vochtig. Dit betekent dat jullie veel smering nodig hebben om pijntjes te voorkomen. Afhankelijk waarvan jullie speelgoed gemaakt is, kunnen jullie verschillende soorten glijmiddel gebruiken. Lube op waterbasis is het beste middel voor speelgoed, omdat de siliconen of het gelei van het speeltje hierdoor niet afbreekt en dit middel makkelijk afwasbaar is. Ook is dit goedje condoom vriendelijk. Glijmiddel op siliconenbasis of olie gebaseerde middelen degraderen de meeste toys juist.

3. A need for your sheets
Naast een ontspannende sfeer (denk aan gedimd licht, een rustgevend melodietje etc.) is een baddoek binnen handbereik ook van harte geadviseerd. Glijmiddel verspreidt zich snel en daarnaast gaat het hier nog steeds om zijn achterwerk…

Meer diepgang over het fenomeen pegging vind je in het tastbare Oh magazine nummer 10. 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.