Zo wordt seks onder de douche een succes!

seks onder de douche

Hoewel het bed de meest praktische, en vaak ook fijnste, plek is om seks te hebben is het ook wel leuk om af en toe te variëren. Seks onder de douche wordt in sexy scenes vaak geromantiseerd. In het echte leven gaat het er helaas niet zo smooth aan toe. Stroef, koud, onhandig en vaak een tikkeltje awkward zijn de juiste woorden voor de liefdesdaad in de badkamer. Gelukkig hebben wij wat tips voor je verzameld waarmee het natte avontuur wel een succes wordt!

Een goede voorbereiding is het halve werk. Zorg dat je de douchecabine optimaal kan benutten. Laat alle potjes, flesjes en andere accessoires verdwijnen. Ruil deze in voor sexy attributen, zoals doucheolie of een waterbestendig seksspeeltje bijvoorbeeld. Glijmiddel mag niet aan dit lijstje ontbreken! Niemand wordt blij van een stroeve poes. Zwoele achtergrondmuziek doet ook wonderen! Bevindt zich een kachel in de badkamer? Zet deze dan op standje sambal. Doe hoe dan ook alle ramen en deuren dicht en maak het zo warm mogelijk in de ruimte. Stomend heet is the way to go! Kaarsjes geven ook warmte af én zorgen ook nog ‘s voor de juiste setting.

Voorspel is niet alleen een must, maar ook erg intens onder de douche. Je kunt bijvoorbeeld spelen de temperatuur van het water, elkaar inzepen met olie of voorafgaand losgaan met etenswaar. Kijk wel uit met zeep tussen je benen. Niemand zit te wachten op vervelende kwaaltjes! Geen waterproof seksspeeltje bij de hand? De douchekop brengt jou ook tot een ongekend hoogtepunt. Wanneer jullie klaargestoomd zijn voor de daad, tover de glijmiddel dan tevoorschijn! Experimenteer, probeer en leer. Om te voorkomen dat jullie slippen, kunnen jullie een paar badlakens op de grond neerleggen. Van de douchestang tot de wasmachine, de wasbak tot de douchecabine: steun op alle mogelijke plekken. En tot slot: geniet!

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.