Sexy story deel IV: “Ik had seks tijdens een eerste date”

Erotisch verhaal

In het vorige deel lazen we hoe Charlotte in Mark’s auto stapte. Hoe het verder afloopt lees je hier.

Na een stil ritje parkeerde Mark de auto voor een klein appartement. Terwijl hij zijn arm om mijn middel sloeg liepen we naar de voordeur. Even twijfelde ik of ik wel mee naar binnen moest gaan. Ik had mij nog nooit zó dubbel over een man gevoeld. Enerzijds was hij enorm sexy, anderzijds was het super eng dat hij zo veel controle over mij uitoefende. Maar toen hij de deur voor mij openhield leek het wel alsof ik naar binnen zweefde. Sommige mannen geven je vlinders in je buik, anderen in je kruis. Mark viel zeer zeker in de laatste categorie. Ik moest weten of hij net zo goed was als in mijn fantasie.

Hij liep nonchalant naar zijn studio, plofte neer op zijn bank, zette een muziekje op en toverde een fles wijn tevoorschijn. “Ook een glaasje?” vroeg hij. “Nee, dankje”, zei ik aarzelend terwijl ik mijzelf langzaam op zijn bed liet zakken. Vol verbazing en tegelijkertijd verlangen staarden zijn grote, donkere ogen mij aan. “Weet je het zeker?” vroeg hij terwijl hij langzaam naar mij toe liep. Terwijl ik verdronk in zijn ogen liet ik mijn benen zo sensueel mogelijk uit elkaar vallen. Nu was hij degene die op zijn lip begon te bijten. Het werd me ineens heel duidelijk waarom dit tafereel hem voorheen zo opwond. Mijn schaamlippen zwollen op en mijn clit begon hevig te pulseren. Ik vroeg me af of zijn blik veranderde door het vocht tussen mijn benen, wat wel zichtbaar móest zijn.

Om zijn aandacht te verplaatsen liet ik mijn jurkje langzaam van mijn schouder glijden. Nog voor mijn tepel bloot lag voelde ik zijn tong dwingend, maar zachtjes tegen mijn lippen aanduwen. Terwijl hij me gepassioneerd zoende plaatste hij zijn handen om mijn middel en trok me omhoog. In één vloeiende beweging trok hij mijn jurkje naar beneden. Het duurde niet lang voor mijn slipje ook onder mijn enkels verdween. Ik wilde mijzelf het liefst achterover gooien en zijn gezicht tussen mijn benen duwen… Maar mijn persoonlijke Christian Grey had zich lang genoeg ingehouden. Mark draaide mijn lichaam om, duwde me tegen het bed aan, drukte mijn handen tegen mijn rug en hield ze stevig vast. “Je hebt je keuze gemaakt, vanaf nu ben je van mij. Van top tot teen, van mij…”

Benieuwd naar hoe het verhaal van Charlotte afloopt? Houd Ohmagazine dan goed in de gaten…

Heb je deel 1, 2 of 3 gemist? Lees ze hier terug:

Sexy story deel |: seks tijdens eerste date

Sexy story deel ||: seks tijdens eerste date

Sexy story deel |||: seks tijdens eerste date

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.