Voorspel waarbij jij de touwtjes in handen neemt

voorspel

Hoewel het binnen (seksuele) relaties vaker voorkomt dat de man het initiatief neemt tussen de lakens, zijn wij vrouwen ook heel verleidelijk. En er zijn momenten dat we onze verleidingstrucjes graag uit de kast willen halen en de stoute schoenen aantrekken. Zijn hoofd zal helemaal op hol slaan wanneer jij hem de volgende manieren van voorspel voorschotelt:

 

Vastbinden
Neem de touwtjes wel heel letterlijk in handen en bind je (bed)partner vast. Dit kan natuurlijk aan het bed, maar ook aan een stoel of ander object. Nu hij zijn handen (en misschien wel benen) niet meer kan bewegen is hij de controle totaal kwijt. Hierdoor zullen zijn zenuwuiteinden gevoeliger zijn dan ooit.

Blinddoeken
De toevoeging van een blinddoek zal extra sensatie opleveren, omdat er dan nog meer zintuigen worden afgesloten. En zijn voel zintuigen automatisch nóg heftiger reageren op aanrakingen. Wil je hem écht teasen? Gebruik dan erotische hulpmiddelen, zoals veren, ijsklontjes, glijmiddel of zelfs speeltjes om zijn erotische zones te ontdekken. Hem vervolgens spontaan in dezelfde positie berijden leidt tot een spectaculair orgasme.

Rollenspel
Een strenge juffrouw, een ondeugende zuster of dominante meesteres zijn perfecte vermommingen om hem precies te laten doen wat jij wil. Neem je partner mee in de verleidende wereld waar fantasieën werkelijkheid worden!

Staar-sessie
Trek je mooiste lingeriesetje aan en neem een sexy positie aan op de bank, stoel of het bed. Wanneer jouw partner binnenkomt wil hij je uiteraard het liefst aanvallen, maar… Verbied hem dit! Zijn taak? Toekijken! Des te langer hij zijn geduld kan bewaren terwijl jij jezelf streelt, ontkleed en vingert, des te meer hij strakjes van je zal genieten.

Erotische kunst
Of je nu een persoonlijk erotisch gedicht schrijft, hem gedurende de dag naaktfoto’s toestuurt of een sexy filmpje van jezelf toont: zijn hoofd zal gegarandeerd op hol slaan bij een stukje persoonlijke erotische kunst. Als je écht lef hebt geef jij een sensuele privé dansshow weg. Wordt het funky burlesque, een sexy  striptease of lustige lapdance?

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.