Deze vormen van moderne liefde laten je seksleven weer opbloeien

Moderne liefde

Als je verwacht dat je partner je op elk verschillend level perfect aanvoelt, dan is de teleurstelling vaak groot. Vreemdgaan is dan eigenlijk niet meer nodig, want in deze tijd zijn er genoeg manieren om samen met je partner op ontdekkingstocht te gaan.

Als je van plan bent om de rest van je leven te delen met je partner, kom je er haast niet onderuit dat die verveling een keer optreedt. Met alle mogelijkheden die we in deze moderne tijd hebben is het niet zo gek dat we die verlangens graag willen opvullen. Als je uitsluitend gelooft in monogamie, is dit vaak ondenkbaar. Wanneer die verlangens wel aanwezig blijven, is vreemdgaan vaak een logische vervolg stap. Niet nodig! Vroeger kwam je vaak niet verder dan het uitwisselen van sleutels met je buren, zoals dat volgens het Groningse gezegde klinkt. Tegenwoordig is het wel duidelijk dat er een boel andere manieren zijn om je seksleven naar een ander niveau te tillen.

Partnerruil

Niet helemaal terecht wordt er vaak een bepaald stempel gedrukt op het uitwisselen van sekspartners met een ander stelletje. Helemaal niet nodig, want hoe fijn is het dat er die mogelijkheid is dat je even kan ontsnappen aan de sleur waarin je eigen seksleven misschien is terechtgekomen. Een trio kan spannend zijn, maar het kan ook te overweldigend zijn om met twee mensen tegelijkertijd het bed te delen. Als je partner net als jij behoefte heeft om het tussen de lakens wat spannender te maken, dan is partnerruil misschien wat voor jullie.

Moderne liefde: een dosis spanning  

Zelfs de meest stabiele en harmonieuze liefdesrelatie kan af en toe wel een beetje spanning gebruiken. Liefde is hard werken, dat weet iedereen. En waarom het in je eentje ergens anders zoeken als je samen ook een dosis spanning kunt zoeken? Niets is meer een dooddoener als je elkaar als vanzelfsprekend gaat zien. In de moderne liefde is dat nergens meer voor nodig. Bij een parenclub denk je misschien aan groepjes mensen die in elke hoek van de ruimte seks met elkaar hebben, maar het kan ook heel smaakvol zijn. Er zijn ook voldoende clubs waar het draait om flirten en gezien worden. Uiteindelijk kun je altijd zo ver gaan als je dat zelf wil.

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.