We-Vibe Sensations set met exclusieve korting!

We-Vibe-Sync

Zoals je misschien in het nieuwste nummer al hebt gelezen hebben wij een exclusieve aanbieding voor de We-Vibe Sensations set. Lees hier meer over de toy en hoe je gebruik kan maken van deze actie. 

Over de We-Vibe Sensations set

De We-Vibe is misschien wel het meest bekende speeltje voor met zijn twee. Als vrouw draag je het speeltje tijdens de seks. Het speeltje stimuleert zowel je g-spot als je clitoris “at the same time”. Deze We-Vibe Sensations set heeft nóg betere stimulerende features en kan bestuurd worden met de We-connect, een speciale app voor je mobiel, of door middel van een afstandsbediening.

Testkoppel Amber & Lynton

Lynton & Amber testen voor Oh deze vernieuwde koppeltoy en zijn nogal te spreken over het speeltje. “We hebben onwijs veel lol gehad,” zegt Amber van der Vliet (24). Een absolute plus vind ze het feit dat de toy op verschillende snelheden ingesteld kan worden tijdens de wisselende standjes. Meer informatie over deze test lees je in Oh magazine 9 op bladzijde 66.

Exclusieve de We-Vibe Sensations set voor € 149,- (i.p.v. € 199,-)

Wil jij gebruik maken van deze actie? Stuur dan een mail met je gegevens naar contact[at]ohmagazine.nl o.v.v. ‘We-Vibe-aanbieding’ en dan komt het helemaal voor elkaar.

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.