Een voorproefje van de nieuwe Oh!

 

cover 7 Ohmagazine

De nieuwe Oh ligt in de winkel en brengt jou weer het nodige leesgenot. Om je alvast enthousiast te maken over wat je allemaal gaat zien en lezen, geven we je hierbij alvast een klein voorproefje.

Swingen is hot

Het grootste swingersfeest van Nederland! Natuurlijk zijn we allemaal stik nieuwsgierig naar wat zich daar allemaal afspeelt.
Kalinka Hählen deed haar journalistieke plicht en beschrijft uitgebreid wat zij daar hoorde en vooral zag. Zo vroeg ze een swingersfeestganger onder andere: “Wat doe je als het niet klikt en je hebt het andere stel al in huis”?

Kaat Bollen over Porna

Kaat Bollen verteld in Oh over haar ervaring tijdens het regisseren van haar eerste porna film. “Het eerste halfuur flitsten mijn ogen ongemakkelijk alle richtingen uit. Vrouwen en mannen zien vrijen voor je neus, dat blijft raar.” De reden dat Kaat een porna film wilde regisseren is om het gesprek in het preutse Vlaanderen te openen. Waar de film precies over gaat: “vier knappe vriendinnen, volledig uiteenlopende types, gaan net als vroeger met elkaar op reis en gooien opnieuw alle remmen los”. Wij kunnen niet wachten!

Ken je clitoris

De clitoris is een belangrijk onderdeel van het genot van de vrouw tijdens de seks. Gek genoeg is hier nog zoveel onduidelijkheid over. Dus het werd tijd dat facts over dit genotsplekje op een rijtje werden gezet. Wist jij bijvoorbeeld dat de clitoris van een vrouw groter is dan de gemiddelde penis?

Dagdromen met Carolien Borgers

Cabaretière en zangeres Carolien Borgers deelt in deze nieuwe rubriek als eerste haar erotische fantasieën. Naast dat ze openhartig vertelt over de fantasieën, is er ook een fantasie werkelijkheid geworden in een shoot.

Sexy mannen met honden

Touché Model Management steunt de stichting Dutch Puppy Foundation op een wel heel leuke manier. Ze brengen een verjaardagskalender uit met heerlijke mannen met een hond. Wij geven in Oh alvast een fijn voorproefje van dit mooie project. Wil jij daarnaast ook kans maken op zo’n prachtige kalender voor in het toilet? Stuur dan een mail o.v.v. je naam, adres en postcode naar doggy@ohmagazine.nl.

Erotische verhaal van Heleen Debruyne

“Ze dronken bier en zeiden te lang niets. Dat de man die een paar uur eerder nog zo onbuigzaam leek, nu een beetje verschrompeld was, deed haar verlangen niet afnemen. Ze zag een beetje van de jongen die hij ooit was geweest en wilde nu ook die jongen neuken. Maar hij herpakte zich snel, begon plots te praten en hield niet meer op, alsof er binnen in hem een mechaniekje weer in gang was getrapt. Een mechaniekje waarvan ze de uit-knop niet wist te zitten. Ze liet zich dus maar meedrijven op zijn woorden, stelde de juiste vragen op de juiste momenten, wentelde zich een beetje in zijn indringende blik, die nu vooral aangeleerd leek.” Lees meer van dit prachtige verhaal in Oh.

 

Ozcan Akyol erotische verhaal

“Ze wil overeind komen, maar ik druk haar naar achteren, tegen het matras aan, iets harder dan de bedoeling was. Heel langzaam daal ik met mijn tong richting haar kut, die ik ook bespeel met mijn wijs- en middelvinger. Charlotte pakt mijn haren beet. Ze trekt eraan, steeds harder.” Oef, hier wil je vast meer van lezen!

 

Koop de nieuwe Oh in de winkel of bestel online.

No Comments Yet

Comments are closed