Sexy story deel II: “Ik had seks tijdens een eerste date”

Erotisch verhaal

In het vorige artikel lazen we hoe Charlotte haar vlam ontmoet heeft. Benieuwd naar hoe het verhaal afloopt? Lees dan snel verder!

“De volgende dag liepen we samen over een Chinese markt, met allerlei leuke, schattige kraampjes. Ik scoorde een paar female essentials en nadat we alle kraampjes hadden afgestruind stelde hij voor iets te drinken. Na zo’n originele date kon ik niet anders dan instemmen. Ik kraakte mijn hersenen snel om op een paar leuke barretjes te komen, maar nog voor ik iets over mijn lippen kon krijgen trok Mark mij mee een supermarkt in. Dit is niet wat ik onder een drankje doen verstond…

Eenmaal in de supermarkt gooide hij het boodschappenmandje vol sapjes en hapjes. Onderweg naar de kassa was ik al smoesjes aan het verzinnen om onder deze date uit te komen… Ik zag het niet zitten om al deze lekkernijen voor een supermarkt te nuttigen. Maar Mark verbaasde me nogmaals toen hij een groot picknickkleed tevoorschijn toverde en zei dat we lekker in het park van de zon zouden genieten. Daarmee scoorde hij nóg meer punten natuurlijk.

Het kleed was aan de kleine kant, waardoor er gelijk een intieme setting ontstond. We zaten recht tegenover elkaar, in kleermakerszit. Onze knieën raakten elkaar terwijl we genoten van de zon en vooral elkaars gezelschap. Het was oprecht gezellig en er was zonder twijfel sprake van wederzijdse chemie. Ik had me totaal in Mark vergist, zijn vrije geest en open minded instelling smaakten naar meer. Ik voelde me ontzettend aangetrokken tot hem. Ik begreep ineens waarom mijn vriendin altijd zei “uiterlijk is niet alles…”.

Maar hoe sexy zijn maniertjes ook waren, hij maakte geen move. Na het eten ging Mark liggen op het kleedje, waardoor er een nog kleiner plekje voor mij overbleef. Ik had natuurlijk makkelijk in het gras kunnen gaan liggen, maar zijn lichaam zag er een stuk meer aanlokkend uit. Als vanzelf liet ik mijn hoofd op zijn borst rusten. Zijn vingers speelden zachtjes met mijn haar, waardoor ik mijn ogen sloot en begon te fantaseren over hoe het zou zijn met hem tussen vier muren…

Benieuwd naar hoe de date van Charlotte afloopt? Houd Ohmagazine dan goed in de gaten…

Sexy story deel |

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.