Sexy story: deel I “Ik had seks tijdens een eerste date.”

Seks hebben tijdens de eerste date is voor veel vrouwen een groot taboe. Maar waarom eigenlijk? Als er aantrekkingskracht is en het voelt goed, kun je je toch best laten gaan? Charlotte (27) negeerde alle ongeschreven “eerste date regels” en deelt haar verhaal.


“Het was zaterdagavond en een vriendin en ik besloten na een paar wijntjes op de bank uit te gaan. Mijn vriendin had bij binnenkomst in de club al een knapperd in het vizier. Na de nodige drankjes had ze voldoende moed verzameld en stapte ze op hem af. Binnen no time stonden ze los te gaan op de dansvloer. De man in kwestie was echter niet alleen, hij was uit met zijn beste maat; Mark. Op het eerste gezicht was het niet bepaald mijn type, maar aangezien we in hetzelfde schuitje waren beland gaf ik hem toch een kans.

Hij wilde een sigaret roken en vroeg of ik hem wilde vergezellen. Ik kon wel wat frisse lucht gebruiken, dus ik twijfelde geen moment. We hadden een leuk gesprek en ik kon zijn droge humor zeer op prijs stellen. Eenmaal terug op de dansvloer waren we snel herenigd met onze verloren vrienden. Ondanks het feit dat het een gezellige avond was met zijn vieren, gingen we toch apart van elkaar naar huis. Ik keek terug op een geslaagde nacht, maar vond het niet erg dat het slechts bij een leuke herinnering bleef.

De volgende middag werd ik wakker met een lichte kater. Ik pakte mijn telefoon en scrolde een beetje door mijn berichtjes tot ik  een nieuw vriendschapsverzoek voorbij zag komen. Ik moest drie keer nadenken voor ik mij besefte dat het verzoek van Mark was. Na een paar keer twijfelen (mijn single leventje bevalt mij prima) besloot ik zijn verzoek toch te accepteren. Hij overspoelde me meteen met berichtjes en we praatten vervolgens een beetje over koetjes en kalfjes. Wat me overigens stierlijk verveelde, tot hij me mee op date vroeg. Normaal gesproken vragen mannen of je iets met ze wil drinken, maar hij kwam met een wel heel bijzonder voorstel.

Benieuwd naar hoe het verhaal van Charlotte afloopt? Houd Ohmagazine dan goed in de gaten…

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.