Sexy story deel III: “Ik had seks tijdens een eerste date”

ohmagazineIn het vorige deel lazen we hoe Charlotte’s date so far verliep. Lees snel door om meer details over haar spannende date te ontrafelen.

Terwijl ik weg droomde in mijn gedachten excuseerde Mark zich. “Ik moet even rechtop zitten”, zei hij, terwijl hij mij liefdevol omhoog hielp. We zaten weer tegenover elkaar en staarden elkaar aan. Dit keer met veel meer passie dan voorheen. Zou het kunnen dat hij dezelfde fantasie deelde? Met dit idee in mijn hoofd  begon ik op mijn lip te bijten. Blijkbaar vond hij dit heel sexy… “Niet doen”, zei hij met een strenge, maar sexy toon. “Waarom niet?”, zei ik alsof mijn neus bloedde. Nog voor ik iets kon zeggen pakte hij mijn kin vast, kwam dichterbij, keek me doordringend aan en herhaalde zijn woorden: “Niet doen!”. Dit keer kwam het nog dominanter over. Kippenvel verspreide over mijn hele lichaam, maar niet van angst.

Die mysterieuze kant van Mark maakte me nieuwsgierig. Ik wilde hem het liefst ter plekke op zijn bek pakken, maar ik besloot me door hem te laten leiden. Zijn dominante aanpak zorgde ervoor dat ik aan zijn lippen hing. We bleven een tijdje tegenover elkaar zitten en de spanning was om te snijden. Ik keek dan ook niet verbaasd op toen hij alle spullen inpakte, mijn hand vastgreep, me omhoog hees en zichzelf gulzig tegen mij aan drukte. Zijn mond verdween in mijn nek en maakte al zoenend zijn weg naar mijn oor. Zijn adem stokte voor hij in mijn oor fluisterde: “Ik zou je hier ter plekke kunnen pakken, maar ik hou niet van toeschouwers. Ik neem je mee naar huis.”

Al gingen alle alarmbellen rinkelen, er was geen vezel in mijn lichaam die mij tegenhield. Ik liet me compleet gaan en volgde Mark naar zijn auto. Hij keek ongegeneerd naar mijn benen, die, al zeg ik het zelf, erg goed uitkwamen in mijn zomerse jurkje. Toen hij opmerkte dat ik het doorhad vroeg hij mij mijn jurkje omhoog te trekken. Dit ging mij net iets te ver en ik verstijfde. Mark pakte mijn hand en zei dat ik niets hoefde te doen waar ik mij niet goed bij voelde. “Ik heb een bed en een bank in mijn studio.” “Laten we afspreken dat als jij op de bank gaat zitten, het een rustige avond wordt.” “Maar als jij op mijn bed terecht komt, ik alles met je mag doen wat ik wil.”

Benieuwd naar hoe het verhaal van Charlotte afloopt? Houd Ohmagazine dan goed in de gaten…

 

Heb je deel 1 en 2 gemist? Lees ze hier terug:

Sexy story deel |: seks tijdens eerste date

Sexy story deel ||: seks tijdens eerste date

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.