Sexy story deel V: “Ik had seks tijdens een eerste date”

Erotisch verhaal

In het vorige deel werd het wel heel spannend. Hoe zal dit aflopen? Je leest het in dit laatste deel.

“Okay..”, was het enige wat ik over mijn lippen verkreeg. “Okay?!”, het is ja meester voor jou jongedame!”, zei Mark nors. “Ja meester”, stamelde ik. “Ik hoor je niet!”, schreeuwde Mark terwijl hij keihard aan mijn haren trok. “Ja meester”, herhaalde ik dit keer een stuk luider. “Zo mag ik het horen meisje.” Nu duwde hij mijn hoofd zachtjes naar voren, waardoor ik met mijn bovenlichaam op het bed belandde. “Wat een heerlijk uitzicht”, hoorde ik Mark met een geile toon fluisteren. Alsof hij me hiervoor beloonde voelde ik zijn vingers langs mijn vagina glijden. Ik was zo nat, dat ik al mijn vocht uit mezelf voelde druppelen.

“Ik ga je nu bevredigen, tot je klaarkomt, maar je mag niet bewegen. Elke keer als je beweegt, krijg je straf. Heb je dat begrepen?” “Ja meester”, zei ik. Zijn vingers gleden naar mijn clit, maar ik voelde zijn aanraking door mijn hele lichaam tintelen. Mijn lichaam begon te schokken. “Sorr…” Maar ik was te laat met mijn verontschuldiging. “PATS!!!”. Zijn hand liet een spoor achter op mijn achterwerk terwijl Mark mijn clit met zijn andere hand bleef stimuleren. Ik beet nu zo hard op mijn lip dat ik het bloed op mijn tong proefde. Het zou niet lang meer duren voor ik mijn hoogtepunt zou bereiken. Mijn benen spanden zich aan, mijn dijen begonnen te trillen. “PATS!!!”. Ook de andere helft van mijn achterste brandde nu.

“Je bent hardleers he, meisje.” Misschien moet ik het anders aanpakken. Je komt niet klaar tot ik het zeg. Elke keer als je het voelt opkomen zeg je stop”. “Okay meester.” Dit was puur torture, ik wilde niets liever dan ontladen. Toen ik voor de vierde keer stop zei, trok ik het dan ook niet meer. “Smeek me om door te gaan”, zei Mark. “Alsjeblieft meester, ga door”, zei ik gulzig. Dit keer stopte hij niet met het bespelen van mijn clitje. Hij voerde het tempo op terwijl ik hem door bleef smeken niet te stoppen. Op het moment dat mijn hele vagina samentrok drukte Mark zijn penis tegen mijn vaginarand. “Kom maar meisje”, zei hij terwijl hij ruw bij me naar binnendrong. De tintelingen vloeide zodanig door al mijn zenuwen, dat heel mijn lichaam uit elkaar spatte. Ik was nog nooit zo intens klaargekomen.

 

Heb je deel 1, 2 of 3 gemist? Lees ze hier terug:

Sexy story deel |: seks tijdens eerste date

Sexy story deel ||: seks tijdens eerste date

Sexy story deel |||: seks tijdens eerste date

Sexy story deel |V: seks tijdens eerste date

No Comments Yet

Leave a Reply

Your email address will not be published.